PAULINE ALS SPREKER

 

Pauline doet het goed op de bühne met haar verleidkundig perspectief op… Vul het onderwerp maar in. Over elk gewenst onderwerp van de opdrachtgever kan ze haar verleidkundig licht laten schijnen en de ‘trias tempationes’ toepassen. Dat laatste is ‘het geheim van de verleidkundige’ waarop ze haar gedachtegoed baseert en van waaruit ze haar werk vormgeeft.

Door haar aangename uitstraling en aanstekelijke energie verleidt Pauline haar publiek zichzelf te laten zien en horen. Haar schaamteloze houding prikkelt de toehoorders bij zichzelf te rade te gaan eens anders dan anders tegen ‘de zaak’ aan te kijken.

Pauline doet haar performance met het uitgangspunt dat niet zijzelf maar het publiek centraal staat. De reden waarom de mensen bij elkaar zijn, verweeft Pauline in haar verhaal. Ze werkt zonder uitzondering op maat, afgestemd op het gewenste resultaat en de boodschap die de opdrachtgever voor het voetlicht wil brengen. Interactie met de zaal en onderling contact  maken vast onderdeel uit van haar presentaties.

Pauline werkt zowel ‘klein’ als ‘groot’. In een intieme setting met een select gezelschap nodigt Pauline op haar eigen verleidkundige wijze uit tot interactie en reflectie op het gewenste thema. In deze workshop setting zet ze de deelnemers aan het werk en streeft ze naar concrete resultaten of een bepaalde gemoedstoestand. In een grotere ruimte, wisselt Pauline haar presentatie desgewenst af met bijdragen van haar publiek. Net zo gemakkelijk staat Pauline voor een grote zaal waarin ze honderden mensen tegelijk aanspreekt. Haar verleidkundige repertoire is breed inzetbaar. Haar complimentensessie levert bijvoorbeeld gegarandeerd positieve energie op waardoor de deelnemers opgetogen en blij huiswaarts keren.

Probeer haar maar eens uit…

Pauline heeft verschillende werkvormen bedacht en onorthodoxe rollen waarin ze haar verleidkundige bijdrage aan mensen overdraagt:

Interactieve spreker

Uitnodigende workshop(ver)leider

Prikkelende dagvoorzitter

Complimenten katalysator

Forum(ver)leider

Story teller

Schaamteloze interviewster

 Verleidkundige filmmaker

Verleidkundig orakel

Brainstorm babe

Visualisatie verkenner

verleidkundige diner dame

 

Onderstaand een aantal onderwerpen waarop Pauline in de afgelopen tien jaren haar verleidkundige licht heeft mogen laten schijnen. Het is haar ervaring dat ze dit met elk gewenst thema kan doen.

Thema’s en vraagstukken belicht vanuit  verleidkundig perspectief

Trias Temptationes; drie verleidkundige wetten van de menselijke natuur

Corporate intimacy; gewenste intimiteit op de werkvloer

Verleiderschap; van leider naar ver-leider

Verleidkunde als strategisch P&O instrument voor verbinding

Houden van je klanten; hoe doe je dat?

Welcome to the comfortzone! Waar ligt jouw grens tussen werk en privé 

Hoe creëer je sociale innovatie? 

Duurzame mobiliteit… maar hoe verleid ik werknemers in zichzelf te geloven?

Personal branding? Dare to go beyond your personal brand!

Persoonlijk en professioneel leiderschap; de perfecte combinatie

Creativiteit; bron van inspiratie en versterken van werklust

Intimacy intelligence; de kracht van emotionele & affectieve intelligentie

Verleidkunde & De zeven bronnen van arbeidsvreugde

 

 

Pauline Schueler boeken?